улпилдеген журегим,титтеи гана тирегим,балапаным аман бол,осы менин тилегим!!!!!!!!!!!!
Unsubscribe from irrelevant news
To unsubscribe from another user's news, click the settings icon in this post and select the necessary option.
Все
Guestbook
More
Толкын Жакупбекова
понравилось
7 May 2016 at 11:42
Толкын Жакупбекова
понравилось
24 April 2016 at 21:23
status.html
Сен менің саялаған бағымсың,Көзімнің қарасы мен ағысын,Қүшағында еркелетіп,наздатқан,Махаббатқа жетелеген жанымсын,Көктемнің алтын кун астында,Ағаш біткен қайта оранды жасылға Бірге барып қыдырайық қыр жаққа Жаным менің,бірге болшы қасымда,,,
4 comments
Толкын Жакупбекова
понравилось
23 April 2016 at 21:41
status.html
Сен еркем,өмірдің мәні,жаныма тускен нұрдайсың,тек мен үшін сезіміңді жылы ғып жырлайсың,Мынау байтақ бусанып жатқан көктемгі гулддей қырдайсың,Өпкенім менің,көктемім менің жалғыз мендеп тұрғайсың ,,,
Толкын Жакупбекова
прокомментировала
5 April 2016 at 16:22
ияяя жаным
Толкын Жакупбекова
прокомментировала
3 April 2016 at 10:39
просто уйде
Толкын Жакупбекова
прокомментировала
2 April 2016 at 21:45
2016 жылды карсы алар сәт! Маған биыл тағы Ақшақар болу бұйырып тұр екен)))))))))
2016 жылды карсы алар сәт! Маған биыл тағы Ақшақар болу бұйырып тұр екен)))))))))
2 April 2016 at 21:45
Нравится1
Толкын Жакупбекова
понравилось
27 December 2015 at 16:34
Толкын Жакупбекова
понравилось
8 November 2015 at 17:01
Толкын Жакупбекова
понравилось
12 October 2015 at 20:21
community-post.html
Толкын Жакупбекова
понравилось
12 October 2015 at 20:20
community-post.html
Кухонные хитрости для теста.
1. Всегда добавляйте в тесто разведенный картофельный крахмал – булки и пироги будут пышными и мягкими даже на следующий день.
Главное условие вкусных пирогов — пышное, хорошо взошедшее тесто: муку для теста необходимо просеять: из нее удаляются посторонние примеси, и она обогащается кислородом воздуха
2. В любое тесто (кроме пельменного, слоеного, заварного, песочного), то есть тесто на пироги, блины, хлеб, оладьи — на пол литра жидкости добавляйте всегда «жменю» (примерно столовая ложка с горкой) манки. Монашки научили :»Раньше самый качественный хлеб стря...
1. Всегда добавляйте в тесто разведенный картофельный крахмал – булки и пироги будут пышными и мягкими даже на следующий день.
Главное условие вкусных пирогов — пышное, хорошо взошедшее тесто: муку для теста необходимо просеять: из нее удаляются посторонние примеси, и она обогащается кислородом воздуха
2. В любое тесто (кроме пельменного, слоеного, заварного, песочного), то есть тесто на пироги, блины, хлеб, оладьи — на пол литра жидкости добавляйте всегда «жменю» (примерно столовая ложка с горкой) манки. Монашки научили :»Раньше самый качественный хлеб стря...
Толкын Жакупбекова
понравилось
12 October 2015 at 20:20
8 comments
Uploading
Error loading page. Retry in 15 seconds.
Error loading page. Retry in 5 seconds.
Error loading page. Retry in 5 seconds.
������������ �����
от
Сая
Кыдыралина
��� ����
от
Кабдрахман
Мамежанов
С Новым годом!
от
Команда проекта
Мой Мир
Other people named Толкын Жакупбекова in My World